Fastighetsbolag som har fastigheter i Broddetorp

Annons:
I Broddetorp finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Broddetorp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Broddetorp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Broddetorp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Broddetorp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Broddetorp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Broddetorp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Broddetorp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Broddetorp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Broddetorp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Broddetorp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Broddetorp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Broddetorp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Broddetorp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Broddetorp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Broddetorp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Bosgårdens Egendom AB
Hornborga


Botorps Vägsamfällighet
Fjällåkra Frimansgården 39
521 98 Broddetorp


Pryss
Hornborga Hagåsen 2
521 98 Broddetorp


Torbjörn Krans Åkeri
Bolum Sörgården 3
521 98 Broddetorp

Annons:

Fastighetsägare i Broddetorp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Broddetorp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Broddetorp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Broddetorp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Broddetorp.

Fastighetsmäklare i Broddetorp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Broddetorp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Broddetorp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Broddetorp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Broddetorp

Broddetorp är en småort i Falköpings kommun och kyrkbyn för flera socknar. Den är belägen norr om Falköping, sydost om Skara och sydväst Skövde. Avståndet till samtliga tre städer är två mil.

Yta: 19 hektar
Invånare: 139, år 2010

Här finns mer information om staden Broddetorp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.