Fastighetsbolag som har fastigheter i Brastad

Annons:
I Brastad finns det 16 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Brastad. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Brastad. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Brastad så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Brastad så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Brastad så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Brastad. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Brastad har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Brastad

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Brastad har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Brastad. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Brastad du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Brastad kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Brastad om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Brastad. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Brastad som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Jan Bomans Fastighet AB
BarackvM & E Wall AB
LäkarvLahälla Granit Marina AB
LahällavSjöbacka Båtklubb Ek för
UtebyLysekil Mellberg 2:21
Mellberg 111Sandlyckans Fastighets AB
Röe


A Tobiassons Trä & Järn, AB
Prästtorp 111
454 91 Brastad


Arne Niklassons Grävmaskiner AB
Gröv 110
454 92 BRASTAD


Bosdal
Skälidsv. 9
454 93 Brastad


Fastighet Ödsmål 1:85 AB
Hästhagsv. 8
454 91 Brastad


Fastigheten Håby-Lycke 1:48
Rörvall 160
454 91 Brastad


Förvaltningsbolaget Insulan AB
Tuntorp 154
454 93 Brastad


Gunilla Ottsjö
Säleby 350
454 91 Brastad


Hyra förråd i Brastad AB
Fabriksv. 1
454 31 Brastad


Magnar Rönning Rörläggeri AB
Hallindenv. 25
454 30 BRASTAD


Sjöberg Lagrell AB
Ingalsröd Gård 250
454 92 BRASTAD

Annons:

Fastighetsägare i Brastad

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Brastad. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Brastad från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Brastad som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Brastad.

Fastighetsmäklare i Brastad

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Brastad så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Brastad från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Brastad riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Brastad

Brastad är en tätort och kyrkbyn i Brastads socken i Lysekils kommun i Bohuslän. Största företag är Husqvarna AB, som på orten har vevaxeltillverkning med 165 anställda.

Yta: 184,80 hektar
Invånare: 1846, år 2010

Här finns mer information om staden Brastad.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.