Fastighetsbolag som har fastigheter i Brämhult

Annons:
I Brämhult finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Brämhult. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Brämhult. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Brämhult så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Brämhult så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Brämhult så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Brämhult. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Brämhult har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Brämhult

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Brämhult har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Brämhult. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Brämhult du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Brämhult kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Brämhult om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Brämhult. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Brämhult som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Fastighets AB Kyllared 1:176
VävlagargFastighets AB Kyllared 1:175
VävlagargFastighets AB Kyllared 1:189
VävlagargParkudden i Ljung AB
Vävlagarg. 1 ARockad Charter AB
Lidag89 Logistik KB
VävlagargSkånestaden Förvaltning AB
KällgRombon Fastigheter AB
VävlagargDamastgatans Samfällighetsförening
Damastg. 93Borås Bildemontering Förvaltnings AB
HandvävargLtma Group AB
Juteg. 6Västsvenska Truck Förvaltnings AB
Bräkesås


Fiskebacken 2 KB
Björng. 8
507 32 Brämhult


Färgcity I Borås Fastighets AB
Almg. 12
507 33 BRÄMHULT


Mqvist Fastighets AB
Färgarg. 29
507 30 Brämhult


Stiftelsen Solhemmet För Handel O Industri
Lidag. 12
507 32 Brämhult


Svinåsa Förvaltnings AB
Log. 1
507 32 Brämhult


Vrångabäckens Samfällighetsförening
Log. 8
507 32 Brämhult

Annons:

Fastighetsägare i Brämhult

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Brämhult. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Brämhult från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Brämhult som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Brämhult.

Fastighetsmäklare i Brämhult

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Brämhult så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Brämhult från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Brämhult riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Brämhult

Brämhult är en del av tätorten Borås i Borås kommun och kyrkbyn i Brämhults socken belägen öster om centrum. Brämhult har sedan 1950-talet utvecklats till en villaförort till Borås. Under 1950-talet bebyggdes bland annat Myråsgatan och en låg- och mellanstadieskola, Myråsskolan, byggdes.

Yta: 20 km2
Invånare: 1918, år 1960

Här finns mer information om staden Brämhult.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.