Fastighetsbolag som har fastigheter i Borgstena

Annons:
I Borgstena finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Borgstena. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Borgstena. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Borgstena så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Borgstena så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Borgstena så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Borgstena. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Borgstena har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Borgstena

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Borgstena har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Borgstena. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Borgstena du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Borgstena kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Borgstena om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Borgstena. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Borgstena som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.

Alliansför För Borgstena/Tämta Allaktivitetshall
Tuvarp
513 97 Borgstena


Borgstena Fastigheter Syd AB
033 - 12 38 46Borgstena Vägförening
Ängsv. 4
513 70 BORGSTENA


Elgarås Vägsamfällighet
Älgarås Lindäng
513 97 Borgstena

Annons:

Fastighetsägare i Borgstena

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Borgstena. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Borgstena från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Borgstena som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Borgstena.

Fastighetsmäklare i Borgstena

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Borgstena så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Borgstena från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Borgstena riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Borgstena

Borgstena är en tätort i Borås kommun och kyrkbyn i Borgstena socken. Strax öster om tätorten ligger Borgstena kyrka. Boende i Borgstena uttalar ortsnamnet "Börscht". Företag från orten: Borgstena Textile, Vida Borgstena AB.

Yta: 68,80 hektar
Invånare: 386, år 2010

Här finns mer information om staden Borgstena.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.