Fastighetsbolag som har fastigheter i Borås

Annons:
I Borås finns det 16 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Borås. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Borås. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Borås så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Borås så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Borås så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Borås. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Borås har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Borås

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Borås har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Borås. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Borås du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Borås kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Borås om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Borås. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Borås som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.

7-Fast AB
Getängsv. 27
504 68 BORÅS


Bostäder i Borås, AB
Österlångg. 17
503 31 Borås


CA Fastigheter AB
Holmsg. 11
503 30 BORÅS


ERA Garnisonen i Borås AB
Allég. 41
503 32 BORÅS


Farmartjänst Borås
Rosendalsg. 22
504 52 Borås


Fr Fastighetsservice AB
Alvestag. 28
504 33 BORÅS


Husbutiken AB
Allég. 60
503 37 Borås


Kelvin Fastigheter
Stureg. 8
503 42 Borås


Klövern
Åsboholmsg. 12
504 51 BORÅS


Mäklarhuset Borås
Lorensbergsg. 2
504 30 Borås


Mäklarhuset Mark
Lorensbergsg. 2
504 30 Borås


Riksbyggen
Kungsg. 7 B
503 33 Borås


Stadsporten i Borås AB
Stengärdsg. 22
503 34 BORÅS


Ullsaxen Bostads AB
Stenbocksg. 18
506 34 Borås


Weland Fastigheter AB
Engelbrektsg. 126
506 39 BORÅS


Willhem Borås
Kyrkogårdsg. 9
504 30 Borås

Annons:

Fastighetsägare i Borås

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Borås. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Borås från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Borås som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Borås.

Fastighetsmäklare i Borås

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Borås så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Borås från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Borås riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Borås

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånare: 66273, år 2010

Här finns mer information om staden Borås.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.