Fastighetsbolag som har fastigheter i Bollebygd

Annons:
I Bollebygd finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bollebygd. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bollebygd. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bollebygd så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bollebygd så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bollebygd så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bollebygd. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bollebygd har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bollebygd

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bollebygd har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bollebygd. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bollebygd du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bollebygd kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bollebygd om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bollebygd. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bollebygd som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Ove Jonsson Trading
BalltorpsvStiftelsen Bollebygds Hyresbostäder
Ballebov. 4Prästgården 1:8 I Bollebygd AB
Göteborgsvägen


Bollebo, Stiftelsen Bollebygds Hyresbostäder
Ballebov. 4
517 36 Bollebygd


Christian Lagerlöf AB
Joakim Thorssons Fastighets AB
Hägsbol 25
517 92 Bollebygd


Mäklarhuset Bollebygd
Göteborgsv. 18
517 34 Bollebygd


Nedergårdens Garn & Kläder
Stationsv. 12 A
517 34 Bollebygd


Pg Perssons Entreprenad
Rinna Söderv. 32
517 33 BOLLEBYGD


Stefan Söderqvist Fastighets AB
Forsagårdsv. 4
517 91 BOLLEBYGD


Strand
Köpmansv. 4 B
517 34 Bollebygd

Annons:

Fastighetsägare i Bollebygd

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bollebygd. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bollebygd från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bollebygd som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bollebygd.

Fastighetsmäklare i Bollebygd

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bollebygd så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bollebygd från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bollebygd riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bollebygd

Bollebygd är en tätort i Västergötland och centralort i Bollebygds kommun, Västra Götalands län, och är belägen vid riksväg 40 cirka 3,7 mil öster om Göteborg och 2,5 mil från Borås. I orten finns Bollebygds kyrka.

Yta: 256,74 hektar
Invånare: 3566, år 2010

Här finns mer information om staden Bollebygd.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.