Fastighetsbolag som har fastigheter i Billdal

Annons:
I Billdal finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Billdal. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Billdal. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Billdal så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Billdal så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Billdal så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Billdal. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Billdal har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Billdal

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Billdal har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Billdal. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Billdal du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Billdal kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Billdal om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Billdal. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Billdal som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.

Brander Fastigheter Bohuslän AB
Bolshedens Industriv. 18
427 50 Billdal


Fastighets AB Eriksten
Kungsporten 4 A
427 50 Billdal


Fastighetsbolaget Ugglan KB
Uggledalsv. 19
427 40 BILLDAL


Sievert Elgh Fastighetsservice AB
Kopparåsen 23
427 38 Billdal


Wessberg Fastighetsförvaltning Johanneberg 8:11 AB
Resliden 7
427 36 Billdal

Annons:

Fastighetsägare i Billdal

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Billdal. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Billdal från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Billdal som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Billdal.

Fastighetsmäklare i Billdal

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Billdal så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Billdal från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Billdal riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Billdal

Billdal är en läns- och kommungränsöverskridande tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län och Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Billdals tätort omfattar områdena Billdal i Göteborgs kommun och Kullavik i Kungsbacka kommun. Kullavik är en egen postort.

Yta: 1 013,85 hektar
Invånare: 10289, år 2010

Här finns mer information om staden Billdal.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.