Fastighetsbolag som har fastigheter i Bengtsfors

Annons:
I Bengtsfors finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bengtsfors. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bengtsfors. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bengtsfors så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bengtsfors så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bengtsfors så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bengtsfors. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bengtsfors har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bengtsfors

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bengtsfors har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bengtsfors. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bengtsfors du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bengtsfors kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bengtsfors om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bengtsfors. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bengtsfors som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.

Bengtsfors Maskin & Industrimontage AB
Industrig. 10 A
666 31 BENGTSFORS


Bengtsforshus AB
Källebergsg. 1
666 30 Bengtsfors


Cantec AB
Strömg. 4
666 31 BENGTSFORS


Edman, Bernt
Skolg. 19
666 32 Bengtsfors


Leva & Bo Fastigheter AB
Storg. 11
666 30 Bengtsfors


Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 12
666 30 Bengtsfors


Årjängsbussarna Junior AB
Nedre Solhemsg. 2
666 31 BENGTSFORS

Annons:

Fastighetsägare i Bengtsfors

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bengtsfors. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bengtsfors från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bengtsfors som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bengtsfors.

Fastighetsmäklare i Bengtsfors

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bengtsfors så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bengtsfors från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bengtsfors riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bengtsfors

Bengtsfors är en tätort och centralort i Bengtsfors kommun, i landskapet Dalsland. Orten ligger mellan sjöarna Lelång och Bengtsbrohöljen och har 3 080 invånare. Tätorten har kommunens enda gymnasium och högstadium (Strömkullegymnasiet och Bengtsgården).

Yta: 326,90 hektar
Invånare: 3080, år 2010

Här finns mer information om staden Bengtsfors.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.