Fastighetsbolag som har fastigheter i Bäckefors

Annons:
I Bäckefors finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bäckefors. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bäckefors. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bäckefors så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bäckefors så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bäckefors så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bäckefors. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bäckefors har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bäckefors

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bäckefors har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bäckefors. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bäckefors du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bäckefors kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bäckefors om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bäckefors. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bäckefors som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Neandhers, Maj-Britt Irene
EkvBrukskällan Dalsland AB
TallmovAndersson Och Karlsson Fastigheter AB
UddevallavArne Carlsson Jakt Fiske & Fritid
G


Blomberg Group AB
Skarven 8
668 94 BÄCKEFORS


Bäcken-Reginebergs Vägsamfällighet
Hjulsrud 2
668 94 BÄCKEFORS


Corenso Svenska AB
Lasarettsv. 8
668 40 Bäckefors


Hedströms Bygg & Fastighets Service AB
Brukshagsgatan 5
668 40 Bäckefors


Johanssons Allservice
Tallmov. 5
668 40 Bäckefors


Neandhers Fastigheter
Ekv. 6
668 40 Bäckefors


Roy Anderssons Fastighets AB
Uddevallav. 6
668 40 Bäckefors


Stens Glasmästeri HB
Lasarettsv. 6
668 40 Bäckefors

Annons:

Fastighetsägare i Bäckefors

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bäckefors. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bäckefors från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bäckefors som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bäckefors.

Fastighetsmäklare i Bäckefors

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bäckefors så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bäckefors från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bäckefors riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bäckefors

Bäckefors är en tätort i Bengtsfors kommun i Dalsland. Dalslands sjukhus ligger i Bäckefors. I Bäckefors har det legat främst järn- och pappersbruk men samtliga är nedlagda sedan länge.

Yta: 140,00 hektar
Invånare: 673, år 2010

Här finns mer information om staden Bäckefors.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.