Fastighetsbolag som har fastigheter i Askim

Annons:
I Askim finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Askim. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Askim. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Askim så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Askim så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Askim så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Askim. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Askim har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Askim

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Askim har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Askim. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Askim du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Askim kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Askim om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Askim. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Askim som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.

Alaska Fastigheter AB
Datav. 21 B
436 32 ASKIM


Beson Fastigheter AB
Hantverksv. 15
436 33 Askim


Elcenter AB
Datav. 14 B
436 32 ASKIM


Herbertson Bygg & Fastighetsservice AB
Ögärdesv. 20
436 40 Askim


Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB
Hantverksv. 1
436 33 Askim


Mandeln 17 KB ,
Hantverksv. 15
436 33 Askim


Peder Olausson Fastighetsbyrå AB
Askims Kyrkv. 46
436 42 Askim


SkandiaMäklarna
Datav. 6
436 32 ASKIM


Åberg & Lawe
Askims Kyrkv. 46
436 42 Askim

Annons:

Fastighetsägare i Askim

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Askim. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Askim från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Askim som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Askim.

Fastighetsmäklare i Askim

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Askim så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Askim från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Askim riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Askim

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånare: 23 375, år 2010

Här finns mer information om staden Askim.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.