Fastighetsbolag som har fastigheter i Angered

Annons:
I Angered finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Angered. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Angered. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Angered så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Angered så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Angered så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Angered. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Angered har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Angered

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Angered har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Angered. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Angered du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Angered kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Angered om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Angered. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Angered som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Torslanda Fastigheter AB
Blixtgatan


Grillkryddans Förvaltning Ek för
Kryddpepparg. 73
424 53 Angered


Gårdstensbostäder AB
Kastanjgården 3
424 39 Angered


Hyveln i Göteborg KB
Blixtg. 4
424 35 Angered


Kryddkrassegatans Andra Samfällighetsförening
Kryddkrasseg. 29
424 53 Angered


Reningsborg
Angeredsvinkeln 9
424 67 ANGERED

Annons:

Fastighetsägare i Angered

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Angered. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Angered från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Angered som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Angered.

Fastighetsmäklare i Angered

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Angered så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Angered från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Angered riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Angered

Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Yta: 159,54 hektar
Invånare: 950, år 2010

Här finns mer information om staden Angered.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.