Fastighetsbolag som har fastigheter i Åmål

Annons:
I Åmål finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Åmål. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Åmål. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Åmål så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Åmål så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Åmål så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Åmål. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Åmål har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Åmål

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Åmål har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Åmål. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Åmål du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Åmål kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Åmål om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Åmål. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Åmål som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.

Areal
G. Örnäsg. 11
662 31 ÅMÅL


BO:s Fastigheter HB
Björkil 210
662 91 ÅMÅL


Forsbacka Golfklubb
Forsbacka 301
662 91 ÅMÅL


HSB Nordvästra Götaland
N. Långg. 9
662 31 ÅMÅL


Hemsö Fastighets AB
S. Långg. 3 A
662 30 åmål


Länsförsäkringar fastighetsförmedling
Torgg. 5
662 31 ÅMÅL


Road & Race manufacturing of Sweden AB
Industrig. 7
662 34 åmål


VVS-Firman Säffle AB
Läroverksg. 5
662 37 ÅMÅL

Annons:

Fastighetsägare i Åmål

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Åmål. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Åmål från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Åmål som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Åmål.

Fastighetsmäklare i Åmål

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Åmål så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Åmål från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Åmål riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Åmål

Åmål är en tätort i Dalsland och centralort i Åmåls kommun i Västra Götalands län. Åmål är beläget vid Vänern. E45 och länsväg 164 samt järnvägen Vänerbanan passerar Åmål. Avstånd i kilometer till Stockholm 377, Göteborg 175, Karlstad 75 och Oslo 190.

Yta: 753,67 hektar
Invånare: 9065, år 2010

Här finns mer information om staden Åmål.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.