Fastighetsbolag som har fastigheter i Alvhem

Annons:
I Alvhem finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Alvhem. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Alvhem. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Alvhem så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Alvhem så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Alvhem så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Alvhem. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Alvhem har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Alvhem

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Alvhem har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Alvhem. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Alvhem du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Alvhem kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Alvhem om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Alvhem. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Alvhem som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Alvhem Västergårdens Samfällighetsförening
Västergården 200



Alvhems Vägförening
Lokv


Jättebergets Samfällighetsförening
Ramstorp 365
446 91 ALVHEM


KB Alvhem 1:10
Kungsv. 4
446 91 ALVHEM


Sven Oscarssons Fastighets AB
Ramstorp 250
446 91 ALVHEM

Annons:

Fastighetsägare i Alvhem

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Alvhem. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Alvhem från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Alvhem som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Alvhem.

Fastighetsmäklare i Alvhem

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Alvhem så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Alvhem från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Alvhem riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Alvhem

Alvhem, är en tätort i Ale kommun. Samhället ligger vid E45 och Norge/Vänerbanan (tidigare Bergslagsbanan), öster om Göta älv, knappt 40 km nordost om Göteborg C. I samband med att Lödöse-Lilla Edets Järnväg (nu Lilla Edet-banan) anslöts till Bergslagsbanan öppnades Alvhems station vid anslutningen 1906.

Yta: 20,54 hektar
Invånare: 202, år 2010

Här finns mer information om staden Alvhem.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.