Fastighetsbolag som har fastigheter i Virsbo

Annons:
I Virsbo finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Virsbo. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Virsbo. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Virsbo så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Virsbo så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Virsbo så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Virsbo. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Virsbo har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västmanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Virsbo

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Virsbo har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Virsbo. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Virsbo du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Virsbo kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Virsbo om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Virsbo. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Virsbo som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västmanland.


Wirsbo Tools AB
Bruksv. 35 Gamla BruksområdetJolec AB
Storgårdsv. 7Lövvikstorp-Felingens Samfälligh.För
Felingens Samfälligh.Fören
LerhagsvT. Frank Fastighetsservice AB
Enebbav


Jolec HB
Storgårdsv. 7
730 61 Virsbo


Näsvägens I Virsbo Samfällighetsför
Näsv. 6
730 61 Virsbo


Williamsson, Folke Per-Ola
Kyrkov. 8
730 61 Virsbo

Annons:

Fastighetsägare i Virsbo

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Virsbo. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Virsbo från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Virsbo som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Virsbo.

Fastighetsmäklare i Virsbo

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Virsbo så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Virsbo från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Virsbo riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Virsbo

Virsbo eller Wirsbo är en tätort och herrgård i Surahammars kommun i Ramnäs socken. Orten ligger vid Strömsholms kanal och Kolbäcksåns fall, mellan Åmänningen i norr och Virsbosjön i söder. År 2016 består bruket, tidigare Wirsbo Bruk av tre företag: Uponor (plaströr), SSAB, (tidigare Ruukki) (stålrör) och Componenta Wirsbo (smide).

Yta: 204,71 hektar
Invånare: 1517, år 2010

Här finns mer information om staden Virsbo.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.