Fastighetsbolag som har fastigheter i Västerås

Annons:
I Västerås finns det 16 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Västerås. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Västerås. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Västerås så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Västerås så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Västerås så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Västerås. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Västerås har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västmanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Västerås

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Västerås har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Västerås. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Västerås du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Västerås kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Västerås om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Västerås. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Västerås som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västmanland.

Aroseken Mäklarna
Badhusg. 5
722 15 VÄSTERÅS


Berglund Förvaltnings AB, Harry
Retortg. 6
721 30 VÄSTERÅS


Bostads AB Mimer
Slottsg. 33
722 11 VÄSTERÅS


Bostads AB Mimer Kundcenter & Showroom
Torgg. 4
722 15 VÄSTERÅS


HJT-Service AB
Retortg. 6
721 30 VÄSTERÅS


Humble Fastighetsmäkleri AB
Köpmang. 5
722 15 VÄSTERÅS


L T Konsult Fastighetsservice AB
Sjöhagsv. 8
721 32 VÄSTERÅS


Martin Sollander AB
N. Källg. 17
722 11 VÄSTERÅS


Mats Taxén Fastighetsmäklaren AB
Klockargårdsv. 3
725 92 VÄSTERÅS


NCM Development
Kopparbergsv. 6
722 13 VÄSTERÅS


Riksbyggen
Biskopsgränd 3
722 11 VÄSTERÅS


SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum
Sigurdsg. 21
721 30 VÄSTERÅS


Seniorproffsen Viva Voce AB
Farledsgatan 5
722 10 Västerås


SkandiaMäklarna
Vasag. 20 A
722 15 VÄSTERÅS


Vs-Hus AB
Hamngränd 10
721 30 VÄSTERÅS


Willhem Västerås
Lieg. 7
724 67 Västerås

Annons:

Fastighetsägare i Västerås

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Västerås. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Västerås från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Västerås som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Västerås.

Fastighetsmäklare i Västerås

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Västerås så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Västerås från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Västerås riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Västerås

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånare: 110877, år 2010

Här finns mer information om staden Västerås.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.