Fastighetsbolag som har fastigheter i Surahammar

Annons:
I Surahammar finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Surahammar. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Surahammar. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Surahammar så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Surahammar så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Surahammar så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Surahammar. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Surahammar har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västmanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Surahammar

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Surahammar har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Surahammar. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Surahammar du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Surahammar kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Surahammar om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Surahammar. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Surahammar som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västmanland.

Folkets Hus Surahammar
Köpmang. 26
735 31 Surahammar


Hagfast Bygg & Konsult AB
Ekbacken 19
735 35 Surahammar


Hovgården 3:15, KB
Kyrkog. 12
735 32 SURAHAMMAR


Peab
Österg. 90 -92
735 32 SURAHAMMAR


Sura El Fastighets AB
Elingbov. 38
735 91 Surahammar


Surahammarshus AB
Knuthagsg. 51
735 35 Surahammar


Södra Tärnans Samfällighetsförening
Sagav. 39 B
735 36 SURAHAMMAR

Annons:

Fastighetsägare i Surahammar

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Surahammar. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Surahammar från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Surahammar som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Surahammar.

Fastighetsmäklare i Surahammar

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Surahammar så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Surahammar från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Surahammar riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Surahammar

Surahammar är en tätort och centralort i Surahammars kommun. Den största privata arbetsgivaren på orten, ståltillverkaren Surahammars Bruks AB, har anor från 1500-talet.

Yta: 5,49 km2
Invånare: 6179, år 2010

Här finns mer information om staden Surahammar.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.