Fastighetsbolag som har fastigheter i Salbohed

Annons:
I Salbohed finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Salbohed. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Salbohed. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Salbohed så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Salbohed så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Salbohed så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Salbohed. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Salbohed har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västmanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Salbohed

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Salbohed har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Salbohed. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Salbohed du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Salbohed kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Salbohed om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Salbohed. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Salbohed som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västmanland.


Marielund Ökvist & Johansson i Sala AB
KopparbergsvJason AB
HassmyraVideunge Design By Annsan
Sörsalbo Ängsholmen 105Mackeb AB
Gussjö 121Järnäpplet Fastighets AB
HassmyraKarl-Eriks Allservice
Sandv


F-Comm AB
Vevde 136
733 63 Salbohed


Magasinet Salbohed
Kopparbergsv. 64
733 63 Salbohed


Norrsalbo Byamän
Norrsalbo
733 63 Salbohed


Sörsalbo Byamän
Sörsalbo
733 63 Salbohed


Sörsalbo O Brunnsala Byamän
Sand
733 63 Salbohed


Öster Vrenninge Vägsamfällighet
Öster Vrenninge 153
733 63 Salbohed

Annons:

Fastighetsägare i Salbohed

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Salbohed. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Salbohed från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Salbohed som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Salbohed.

Fastighetsmäklare i Salbohed

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Salbohed så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Salbohed från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Salbohed riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Salbohed

Salbohed är en tätort i östra delen av Västerfärnebo socken i Sala kommun. Salbohed ligger vid Badelundaåsen och hade förr exercisplats för Västmanlands regemente (I 18). Även Västmanlands trängkår (T 5) var förlagd till Salbohed under åren 1904-1927. Tidigare (1934) låg här en s.k. sinnesslöanstalt.

Yta: 75,39 hektar
Invånare: 259, år 2010

Här finns mer information om staden Salbohed.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.