Fastighetsbolag som har fastigheter i Sala

Annons:
I Sala finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Sala. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Sala. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Sala så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Sala så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Sala så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Sala. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Sala har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västmanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Sala

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Sala har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Sala. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Sala du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Sala kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Sala om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Sala. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Sala som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västmanland.

Connbec Fastigheter AB
Aguélig. 17
733 30 SALA


Fastighetsbyrån
Fredsg. 22
733 30 SALA


Gruvtornet Fastigheter AB
S. Esplanaden 6
733 33 Sala


MaHå Konsult & Förvaltning AB
Staafg. 10
733 33 Sala


Mäklarhuset i Sala AB
Norrbergsg. 10
733 39 Sala


Riksbyggen
Bergslagsg. 7
733 32 SALA


Sala Truck Service AB
Hyttv. 14
733 38 SALA


Salabostäder AB - ett bolag ägt av Sala Kommun
Brunnsg. 31
733 31 Sala


Silvergruvans Antik & Kuriosa
Drottning Christinas v. 13
733 36 SALA


Vjalki Fastigheter KB
Braheg. 8
733 33 Sala

Annons:

Fastighetsägare i Sala

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Sala. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Sala från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Sala som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Sala.

Fastighetsmäklare i Sala

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Sala så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Sala från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Sala riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Sala

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånare: 12289, år 2010

Här finns mer information om staden Sala.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.