Fastighetsbolag som har fastigheter i Riddarhyttan

Annons:
I Riddarhyttan finns det 3 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Riddarhyttan. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Riddarhyttan. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Riddarhyttan så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Riddarhyttan så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Riddarhyttan så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Riddarhyttan. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Riddarhyttan har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västmanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Riddarhyttan

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Riddarhyttan har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Riddarhyttan. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Riddarhyttan du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Riddarhyttan kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Riddarhyttan om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Riddarhyttan. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Riddarhyttan som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västmanland.


Riddarhyttan Fastigheter AB
Fagerstav. 6Pellegruvans Samfällighetsförening
Kapellv. 6


Riddarhyttans Samfällighetsförening
Centralv. 15 A
730 91 Riddarhyttan

Annons:

Fastighetsägare i Riddarhyttan

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Riddarhyttan. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Riddarhyttan från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Riddarhyttan som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Riddarhyttan.

Fastighetsmäklare i Riddarhyttan

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Riddarhyttan så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Riddarhyttan från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Riddarhyttan riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Riddarhyttan

Riddarhyttan är en tätort i Skinnskattebergs kommun i nordvästra hörnet av Västmanlands län i Västmanland. Orten är belägen vid riksväg 68, och är en utpräglad bruksort. Man har en mycket lång tradition inom bergsbruk. Efter att den sista gruvan lades ned år 1979 är orten numera främst bostads- och serviceort.

Yta: 156,14 hektar
Invånare: 431, år 2010

Här finns mer information om staden Riddarhyttan.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.