Fastighetsbolag som har fastigheter i Kungsör

Annons:
I Kungsör finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kungsör. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kungsör. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kungsör så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kungsör så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kungsör så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kungsör. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kungsör har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västmanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kungsör

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kungsör har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kungsör. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kungsör du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kungsör kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kungsör om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kungsör. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kungsör som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västmanland.


Hero Teknik Fastigheter AB
FabriksgMöbelfabriken Thule AB
Kungsg. 6


Fastighetsbyrån
Drottningg. 11
736 31 KUNGSÖR


Fastighetsbyrån Västra Mälardalen AB
Drottningg. 11
736 31 KUNGSÖR


Gt Modulhus AB
Tornv. 13
736 31 KUNGSÖR


Lenmoras Allservice
St. Lövås 122
736 91 KUNGSÖR


Loeper Jannerklint, Roland
Eddav. 27
736 36 Kungsör

Annons:

Fastighetsägare i Kungsör

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kungsör. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kungsör från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kungsör som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kungsör.

Fastighetsmäklare i Kungsör

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kungsör så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kungsör från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kungsör riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kungsör

Kungsör är en tätort och centralort i Kungsörs kommun i Västmanlands län. Orten är belägen där Arbogaån mynnar ut i Mälaren. Huvuddelen av Kungsör ligger söder om ån och i landskapet Södermanland, medan den mindre delen norr om Arbogaån tillhör Västmanland.

Yta: 4,71 km2
Invånare: 5452, år 2010

Här finns mer information om staden Kungsör.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.