Fastighetsbolag som har fastigheter i Köping

Annons:
I Köping finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Köping. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Köping. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Köping så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Köping så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Köping så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Köping. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Köping har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västmanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Köping

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Köping har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Köping. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Köping du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Köping kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Köping om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Köping. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Köping som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västmanland.

Din Bostad
Tunadalsg. 6 A
731 31 KÖPING


Erik Zarins KB
Maskinistg. 2
731 36 Köping


Fastighetsbyrån
Stora g. 13
731 31 KÖPING


Köpings Godtemplares Byggnadsför Upa
V. Långg. 2
731 32 Köping


Riksbyggen
Mästareg. 5
731 50 Köping


Senäte Fastigheter
Scheeleg. 7
731 32 Köping


Sjödoffs Fastighetsservice Och Trosspassning AB
Maskinistg. 2 A
731 36 Köping


Team Forsis AB
Dåwö säteri
731 91 KÖPING


TermoTek AB
Norrhamra 3
731 91 KÖPING


m4 gruppen AB
Nya Hamnv. 5
731 36 Köping

Annons:

Fastighetsägare i Köping

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Köping. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Köping från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Köping som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Köping.

Fastighetsmäklare i Köping

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Köping så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Köping från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Köping riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Köping

Köping är en tätort i Västmanland och centralort i Köpings kommun i Västmanlands län. Orten är belägen vid västra Mälaren. Köping har en insjöhamn. Köping har Sveriges näst största insjöhamn och är ett regionalt centrum. Det finns också en betydande tillverkningsindustri då både Volvo, Sandvik AB och Yara är företag i Köping.

Yta: 11,86 km2
Invånare: 17743, år 2010

Här finns mer information om staden Köping.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.