Fastighetsbolag som har fastigheter i Kolsva

Annons:
I Kolsva finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kolsva. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kolsva. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kolsva så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kolsva så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kolsva så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kolsva. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kolsva har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västmanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kolsva

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kolsva har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kolsva. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kolsva du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kolsva kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kolsva om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kolsva. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kolsva som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västmanland.


Sabine Pettersson
SegelsboOllebo Fastigheter AB
GisslarboKristina Fernroth Börjel M.E.F.
SunnansjöAlviks Samfällighetsförening
Bergslagsv. 117 BSvansbo-Nibbarsbo Samfällighetsförening
Nygärdet 3Jakobsson & Ljunggren HB
Svedjev


Björnstigens Samfällighetsför
Björnstigen 18
731 11 KOLSVA


Bostadsrättsföreningen Flygaren
Kärrv. 3
731 11 KOLSVA


Gisslarbo Samfällighetsför
Gisslarbo 54
731 15 KOLSVA


Heoh Fastighets AB
Prästgårdsv. 1
731 11 KOLSVA


Johan Ackesten Fastighetsförvaltning
Jönsarbo 1
731 15 KOLSVA


Klöverlien AB
Bergtorpsv. 25
731 11 KOLSVA


Robo I Kolsva AB
Svedjev. 23
731 11 KOLSVA


Skyttens Samfällighetsför
Skyttev. 2
731 11 KOLSVA


Solmyra Bygg & Allservice
Solmyra 38
731 15 KOLSVA


Stiftelsen Bergtorpet
Wiborgs Fastighets AB
Rönningev. 7 A
731 13 KOLSVA

Annons:

Fastighetsägare i Kolsva

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kolsva. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kolsva från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kolsva som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kolsva.

Fastighetsmäklare i Kolsva

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kolsva så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kolsva från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kolsva riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kolsva

Kolsva är en tätort i Köpings kommun, Västmanland (Västmanlands län). Kolsva, som ligger 15 km nordväst om Köping, längs väg 250 som i Kolsva kallas Bergslagsvägen. Genom Kolsva rinner ån Hedströmmen. Kolsva är en bruksort med anor från 1540-talet. Från mitten av 1800-talet expanderade verksamheten kraftigt med stålgjutgods som specialitet.

Yta: 325,49 hektar
Invånare: 2453, år 2010

Här finns mer information om staden Kolsva.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.