Fastighetsbolag som har fastigheter i Kolbäck

Annons:
I Kolbäck finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kolbäck. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kolbäck. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kolbäck så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kolbäck så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kolbäck så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kolbäck. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kolbäck har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västmanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kolbäck

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kolbäck har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kolbäck. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kolbäck du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kolbäck kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kolbäck om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kolbäck. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kolbäck som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västmanland.


Tmp I Munktorp HB
BergsgRickardsviksparken Ek. För.
N. Åvägen 13Ribbholmen Fastighet AB
MölntorpAB Verner Andersson
SörstaforsvKolbäcks Grossist & Entreprenad AB
StationsgTarbek AB
VallmogatanFast Sköt Städ Kolbäck
Skomakarev. 12


Brunna Vatten Samfällighetsförening Ga:1
Brunna 3
734 93 KOLBÄCK


Expert Engineering Sweden AB
Vikingag. 7
734 51 KOLBÄCK


Falks Industrifastigheter AB
Bergsg. 6
734 51 KOLBÄCK


Liglawe Fastighets AB
Stationsg. 2
734 50 Kolbäck


Nibble - Värpeby Samfällighetsförening
Värpeby
734 93 KOLBÄCK


Sallfix Tele & Data Consulting
Svallings v. 22
734 93 KOLBÄCK


Solmyra Fritidsområdes Samfällighetsförening
Forstav. 13
734 51 KOLBÄCK


Sten Von Unge
Mölntorps gård
734 93 KOLBÄCK


Säby Samfällighetsförening
Säby 25
734 93 KOLBÄCK


Trans Skandic Förvaltning AB
Bergsg. 4
734 51 KOLBÄCK

Annons:

Fastighetsägare i Kolbäck

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kolbäck. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kolbäck från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kolbäck som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kolbäck.

Fastighetsmäklare i Kolbäck

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kolbäck så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kolbäck från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kolbäck riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kolbäck

Kolbäck i sydöstra Västmanland är en tätort i Hallstahammars kommun. I Kolbäck finns metall- och verkstadsindustri. Kolbäcksån flyter genom samhället. Namnet Kolbäck betecknade ursprungligen en närliggande bäck, vars vatten ansågs vara svart som kol.

Yta: 221,80 hektar
Invånare: 1951, år 2010

Här finns mer information om staden Kolbäck.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.