Fastighetsbolag som har fastigheter i Fagersta

Annons:
I Fagersta finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Fagersta. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Fagersta. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Fagersta så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Fagersta så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Fagersta så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Fagersta. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Fagersta har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västmanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Fagersta

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Fagersta har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Fagersta. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Fagersta du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Fagersta kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Fagersta om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Fagersta. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Fagersta som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västmanland.


Salomonhög-Flintalycke Vägsamfällighet
Aspv. 5


AB T A Holding
Kristiansbergsv. 19
737 30 FAGERSTA


Fagersta Fastigheter AB
Stationsv. 14 A
737 40 Fagersta


Jonas Erland Bygg AB
Åvestbov. 109
737 91 Fagersta


Mäsinge-Möllhults Vägsamfällighet
Bergslagsv. 67
737 33 Fagersta


RACK Industrifastigheter HB
Truckv. 3
737 30 FAGERSTA


Rudgruvans Industrier AB
0223 - 171 90Svensk Fastighetsförmedling
Brinellv. 25
737 40 Fagersta


m4 gruppen AB
Transportv. 7
737 30 FAGERSTA

Annons:

Fastighetsägare i Fagersta

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Fagersta. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Fagersta från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Fagersta som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Fagersta.

Fastighetsmäklare i Fagersta

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Fagersta så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Fagersta från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Fagersta riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Fagersta

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånare: 11130, år 2010

Här finns mer information om staden Fagersta.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.