Fastighetsbolag som har fastigheter i Ullånger

Annons:
I Ullånger finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ullånger. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ullånger. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ullånger så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ullånger så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ullånger så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ullånger. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ullånger har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ullånger

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ullånger har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ullånger. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ullånger du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ullånger kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ullånger om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ullånger. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ullånger som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Nova Fastigheter HB
Salum 212Skidsta Hus AB
äskjaSparrhuggets Samfällighetsförening
ÖdSkidstahus Mark & Exploatering AB
äskjaNilssons Elektriska i Ullånger, HB
SundbrogatanRöviksvägens Samfällighetsförening
Rödviken 133


Bygg Böhlenius
Edånger 128
870 32 ULLÅNGER


Höga Kusten Fastighet & Redovisning KB
Industriv. 2
870 32 ULLÅNGER


Idé Höga Kusten AB
Sundbrog. 30
870 32 ULLÅNGER


Lennart Wiberg Fastigheter
Fjällv. 1 -A
870 32 ULLÅNGER


Ödens Samfällighetsförening
Utvik
870 32 ULLÅNGER

Annons:

Fastighetsägare i Ullånger

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ullånger. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ullånger från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ullånger som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ullånger.

Fastighetsmäklare i Ullånger

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ullånger så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ullånger från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ullånger riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ullånger

Ullånger / Sundbron är en tätort, tillika kyrkby i Ullångers socken i Kramfors kommun. Orten genomkorsas av E4 och ligger vid den inre delen av Ullångersfjärden.

Yta: 97,76 hektar
Invånare: 626, år 2010

Här finns mer information om staden Ullånger.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.