Fastighetsbolag som har fastigheter i Torpshammar

Annons:
I Torpshammar finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Torpshammar. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Torpshammar. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Torpshammar så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Torpshammar så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Torpshammar så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Torpshammar. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Torpshammar har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Torpshammar

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Torpshammar har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Torpshammar. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Torpshammar du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Torpshammar kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Torpshammar om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Torpshammar. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Torpshammar som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Rönningens Samfällighetsförening
Martin Hultins AB
Hjältan 441Martin Hultins Hälsocoaching
Rombäck 712RÖDHÄLLDALSVÄGENS SAMFÄLLIGHETSFÖREN
HjältanTorpshammars Touring Kjell Jonsson
Guldbransensv. 5Gulåsens Samfällighetsförening
Flata 4470R. Viklunds El & Allservice AB
NTimmervägens Samfällighetsförening
Nordanede


Hjältanstorps Byamäns Samfällighet
Hjältanstorp
840 13 Torpshammar


Torpshammars Vägförening
Kvarnv. 1
840 13 Torpshammar

Annons:

Fastighetsägare i Torpshammar

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Torpshammar. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Torpshammar från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Torpshammar som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Torpshammar.

Fastighetsmäklare i Torpshammar

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Torpshammar så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Torpshammar från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Torpshammar riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Torpshammar

Torpshammar, tätort i Ånge kommun, Medelpad. Orten är belägen där Gimån mynnar i Ljungan. Torpshammar inhyser bland annat äventyrshuset Boda Borgs allra första anläggning, dagis, skola med låg- och mellanstadie, herrgårdspensionat, Coop-nära butik, pizzeria, Torpshammars IF.

Yta: 163,23 hektar
Invånare: 444, år 2010

Här finns mer information om staden Torpshammar.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.