Fastighetsbolag som har fastigheter i Timrå

Annons:
I Timrå finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Timrå. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Timrå. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Timrå så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Timrå så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Timrå så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Timrå. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Timrå har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Timrå

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Timrå har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Timrå. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Timrå du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Timrå kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Timrå om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Timrå. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Timrå som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Timrå Trafik Center Fastigheter AB
Hantverksv


ETIC Friskvård Timrå AB
Medborgarg. 1
861 34 Timrå


Elpalko Timrå AB
Kabelv. 18
861 36 Timrå


Ka Engbergs Fastigheter I Timrå AB
Plåtslagarv. 13
861 36 Timrå


Skillinge Samfällighetsförening
Framnäsg. 4
861 32 Timrå


Timråbo, AB
Köpmang. 31
861 31 TIMRÅ


Wifsta Entreprenad AB
Vitög. 6
861 35 TIMRÅ

Annons:

Fastighetsägare i Timrå

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Timrå. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Timrå från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Timrå som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Timrå.

Fastighetsmäklare i Timrå

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Timrå så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Timrå från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Timrå riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Timrå

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Yta: 1 202,53 hektar
Invånare: 10443, år 2010

Här finns mer information om staden Timrå.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.