Fastighetsbolag som har fastigheter i Sundsvall

Annons:
I Sundsvall finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Sundsvall. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Sundsvall. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Sundsvall så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Sundsvall så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Sundsvall så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Sundsvall. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Sundsvall har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Sundsvall

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Sundsvall har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Sundsvall. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Sundsvall du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Sundsvall kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Sundsvall om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Sundsvall. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Sundsvall som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.

Cedab C-E Dahlberg AB
Trafikg. 54
856 44 SUNDSVALL


ERA Bomäklarna i Sundsvall AB
Storg. 10
852 30 Sundsvall


Fastighetsbyrån I Sundsvall, AB
Storg. 2
852 30 Sundsvall


Folkets Hus & Park Sundsvall
Esplanaden 29
852 36 Sundsvall


Förvaltnings AB Nisses
Heffnersv. 32
856 33 SUNDSVALL


Håkan Larsson Husbesiktningar AB
Törnrosv. 2 F
857 40 Sundsvall


Högmans Fastighetsförmedling
Bergsg. 5
852 36 Sundsvall


Mats Höök Bygganalys AB
Trafikg. 11
856 44 SUNDSVALL


Mitthem AB
S. Järnvägsg. 31
852 37 SUNDSVALL


Mäklarhuset i Sundsvall AB
Esplanaden 9
852 31 SUNDSVALL


Mäklarringen
Nybrog. 22
852 31 SUNDSVALL


Norrlandspojkarna Fastighets AB
Esplanaden 16
852 32 Sundsvall


Peab
Thuleg. 16 A
852 32 Sundsvall


Riksbyggen
Skolhusallén 9
852 32 Sundsvall


SKIFU AB
Skeppareg. 5
852 34 Sundsvall


Sbc Sveriges Bostadsrättscentrum AB
Trädgårdsg. 4
852 31 SUNDSVALL


Svensk Fastighetsförmedling
Rådhusg. 25
852 32 Sundsvall


immobilia Fastigheter AB
Esplanaden 26
852 36 Sundsvall

Annons:

Fastighetsägare i Sundsvall

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Sundsvall. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Sundsvall från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Sundsvall som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Sundsvall.

Fastighetsmäklare i Sundsvall

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Sundsvall så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Sundsvall från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Sundsvall riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Sundsvall

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånare: 50712, år 2010

Här finns mer information om staden Sundsvall.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.