Fastighetsbolag som har fastigheter i Sundsbruk

Annons:
I Sundsbruk finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Sundsbruk. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Sundsbruk. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Sundsbruk så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Sundsbruk så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Sundsbruk så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Sundsbruk. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Sundsbruk har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Sundsbruk

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Sundsbruk har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Sundsbruk. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Sundsbruk du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Sundsbruk kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Sundsbruk om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Sundsbruk. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Sundsbruk som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Gimmel Sundsvall AB
HammarvKnölsta Samfällighetsförening
Herrgårdsbacken 33Sköns Bostäder
Söndagsv. 8Hiåvägens Samfällighetsförening
ChampinjonvBok-Konsult I Sundsvall AB
Kantarellv. 49Sunds Defibrator ABs Personalstiftelse
Johannedalsv. 20Huggsta Samfällighetsförening
Aprilv. 30Bröderna Byström AB
Januariv. 12


Edins Entreprenad & Anläggning AB
Birstav. 21
863 33 Sundsbruk


Gimmel Servicehus Sundsvall AB
Hammarv. 31 B
863 32 SUNDSBRUK


Ljusta Aktivitet Centrum
Söndagsv. 6
863 34 SUNDSBRUK


Wh Sundsvall AB
Johannedalsv. 67
863 36 SUNDSBRUK

Annons:

Fastighetsägare i Sundsbruk

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Sundsbruk. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Sundsbruk från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Sundsbruk som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Sundsbruk.

Fastighetsmäklare i Sundsbruk

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Sundsbruk så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Sundsbruk från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Sundsbruk riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Sundsbruk

Sundsbruk är en tätort och bruksort i Sundsvalls kommun, belägen ca 12 km norr om Sundsvall. Tätorten är angränsande till Timrå kommun. Sundsbruk innefattar bostadsområdena Finsta, Gångviken och Skönvik.

Yta: 463,06 hektar
Invånare: 2137, år 2010

Här finns mer information om staden Sundsbruk.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.