Fastighetsbolag som har fastigheter i Stöde

Annons:
I Stöde finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Stöde. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Stöde. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Stöde så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Stöde så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Stöde så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Stöde. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Stöde har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Stöde

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Stöde har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Stöde. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Stöde du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Stöde kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Stöde om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Stöde. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Stöde som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Lars Sundbergs Service AB
Viskansv. 62JPL Förvaltning i Norrland AB
GyllenvVästerlo Samfällighetsförening
Västerlo 1231Lundgrens Bygg o. Fastigheter AB
GyllenvChrister Holmlund
NorromängsvTorringbodarnas Samfällighetsförening
Fanbyv. 2054Centrumhuset Stöde AB
Huljen 234Kullbodarnas Vägsamfällighet
Låda 2183Zetterbergs Glas Viskan
Gullrisv


Björn Smittsarve AB
Storhullsjön 410
860 13 STÖDE


Gäddtjärnsvägens Samfällighetsförening
Kälsta 117
860 13 STÖDE


Maj Öberg
Vigge 195
860 13 STÖDE


Måleritjänst M. Högbom
Uslandsv. 42
860 13 STÖDE


Orrbergets Samfällighetsförening
Orrberget 145
860 13 STÖDE


Stöde Handel AB
Fanbyv.
860 13 STÖDE


Sörnedansjövägens Samfällighetsfören
Sörnedansjö 1460
860 13 STÖDE


Uma Skogskonsult
Västerlo 105
860 13 STÖDE


Örasjön-Kallbäckens Samfällighetsförening
Fanbyv. 2054
860 13 STÖDE

Annons:

Fastighetsägare i Stöde

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Stöde. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Stöde från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Stöde som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Stöde.

Fastighetsmäklare i Stöde

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Stöde så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Stöde från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Stöde riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Stöde

Stöde är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Stöde socken i Medelpad. Stöde ligger 42 kilometer väster om Sundsvall längs Europaväg 14 och med Ljungan som passerar genom byn.

Yta: 117,79 hektar
Invånare: 572, år 2010

Här finns mer information om staden Stöde.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.