Fastighetsbolag som har fastigheter i Sörberge

Annons:
I Sörberge finns det 14 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Sörberge. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Sörberge. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Sörberge så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Sörberge så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Sörberge så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Sörberge. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Sörberge har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Sörberge

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Sörberge har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Sörberge. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Sörberge du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Sörberge kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Sörberge om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Sörberge. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Sörberge som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Lövudden Fastigheter AB
Lövuddsv. 35Sörviks Samfällighetsförening
RadhusgRotnäsets Samfällighetsförening
SyrenvAndré Jonsson AB
TunvLingbo Fastigheter AB
AstervHotell Lyktan
ViolvJem Fastigheter AB
Fastighetskontor Timrå
Sportv. 1


Conferera I Timrå AB
Sportv. 4
860 30 Sörberge


Danderyd Bulten 3 AB
Radhusg. 22
860 30 Sörberge


Jonny O Anne-Marie Olofssons Fastigheter AB
Violv. 3
860 30 Sörberge


Marksmen Consulting HB
Lövuddsv. 32
860 30 Sörberge


Samfälligheten Tallkotten
Solbackav. 37
860 30 Sörberge


Skarvlidens Samfällighetsförening
Droppv. 9
860 30 Sörberge

Annons:

Fastighetsägare i Sörberge

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Sörberge. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Sörberge från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Sörberge som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Sörberge.

Fastighetsmäklare i Sörberge

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Sörberge så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Sörberge från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Sörberge riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Sörberge

Sörberge är en del av tätorten Timrå i Timrå kommun, Medelpad och ligger strax norr om centrala Timrå (Vivsta). Före 1970 var Sörberge en egen tätort.

Yta:
Invånare: 3131, år 1960

Här finns mer information om staden Sörberge.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.