Fastighetsbolag som har fastigheter i Söråker

Annons:
I Söråker finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Söråker. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Söråker. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Söråker så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Söråker så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Söråker så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Söråker. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Söråker har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Söråker

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Söråker har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Söråker. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Söråker du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Söråker kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Söråker om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Söråker. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Söråker som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Delta Terminal AB
Hamnv. 3Malmquist Bygg och Maskin
SvarvarböleCimbex Entreprenadkonsult AB
Bondhamn 345Gåltjärnsvägens Samfällighetsförening
SvarvarböleVåle Samfällighetsförening
VålevMat Och Fastigheter I Söråker AB
FolketshusvägenBohema Renovering
Rigstav. 49Slättråns Samfällighetsförening
Västerå 923Klärke Samfällighetsförening
EriksrovVillebo Samfällighetsförening
Vålev


12-Pf, Tolv Projekt & Förvaltning
Myckeläng 608
860 35 Söråker


Bye Rast Samfällighetsförening
Bye 710
860 35 Söråker


Highlife HB
Skäggsta 502
860 35 Söråker


Kapellgården HB
Berge 312
860 35 Söråker


Sjölunds Underhållsservice AB
Åkerv. 20
860 35 Söråker


Stornäset Norin & Johansson
Svedje 772
860 35 Söråker


Storsandsledens Samfällighetsförening
Storsand 107
860 35 Söråker


Westums städ & fastighetsservice AB
Backås 710
860 35 Söråker

Annons:

Fastighetsägare i Söråker

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Söråker. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Söråker från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Söråker som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Söråker.

Fastighetsmäklare i Söråker

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Söråker så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Söråker från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Söråker riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Söråker

Söråker, lokalt även känt som Löta, är en tätort i Timrå kommun. Söråker ligger strax öster om Sundsvall-Timrå Airport. Här finns Ebeneserkyrkan.

Yta: 507,89 hektar
Invånare: 2312, år 2010

Här finns mer information om staden Söråker.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.