Fastighetsbolag som har fastigheter i Sollefteå

Annons:
I Sollefteå finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Sollefteå. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Sollefteå. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Sollefteå så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Sollefteå så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Sollefteå så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Sollefteå. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Sollefteå har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Sollefteå

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Sollefteå har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Sollefteå. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Sollefteå du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Sollefteå kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Sollefteå om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Sollefteå. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Sollefteå som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Elektrotjänst I Sollefteå AB
Östnyland 418


Klövern
Nipan 21
881 52 Sollefteå


Nipbyggen, AB
Maningsv. 13
881 51 SOLLEFTEÅ


Norells Fastighetsförvaltning
Storg. 61
881 31 SOLLEFTEÅ


O och B Norells Fastigheter AB
Storg. 61
881 31 SOLLEFTEÅ


Peab
Nipan 180
881 52 Sollefteå


Småföretagens Hus I Sollefteå AB
Kungsg. 7
881 30 Sollefteå


T S Fastigheter i Sollefteå AB
Långg. 5
881 33 SOLLEFTEÅ


Vasallen Sollefteå AB
Hågesta 221
881 41 Sollefteå

Annons:

Fastighetsägare i Sollefteå

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Sollefteå. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Sollefteå från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Sollefteå som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Sollefteå.

Fastighetsmäklare i Sollefteå

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Sollefteå så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Sollefteå från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Sollefteå riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Sollefteå

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Invånare: 8562, år 2010

Här finns mer information om staden Sollefteå.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.