Fastighetsbolag som har fastigheter i Skorped

Annons:
I Skorped finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Skorped. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Skorped. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Skorped så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Skorped så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Skorped så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Skorped. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Skorped har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Skorped

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Skorped har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Skorped. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Skorped du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Skorped kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Skorped om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Skorped. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Skorped som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Södra Djupsjövägens Samfällighetsförening
DjupsjöSkorpeds Samfällighetsförening
KåkstadsvK A Sågverksmaskiner
Norellsv. 2Lännäs Samfällighetsfören
Lännäs


Km Alltjänst & Bilservice HB
Lännäs 138
895 97 Skorped


Lars Hildingsson
Uberg 154
895 97 Skorped


Skorpeds Kiosk Och Handel
Kåkstadsv. 4
895 97 Skorped


Sms Sundins Maskin i Skorped
Lännäs 129
895 97 Skorped


Toriro AB
Skorpedsv. 44
895 97 Skorped

Annons:

Fastighetsägare i Skorped

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Skorped. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Skorped från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Skorped som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Skorped.

Fastighetsmäklare i Skorped

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Skorped så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Skorped från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Skorped riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Skorped

Skorped är en småort i Skorpeds socken i Örnsköldsviks kommun. Skorped passeras av Stambanan genom övre Norrland och 1889 tillkom stationen, benämnd Skorped i denna by som då kallades Storsvedjan.

Yta: 33 hektar
Invånare: 168, år 2010

Här finns mer information om staden Skorped.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.