Fastighetsbolag som har fastigheter i Själevad

Annons:
I Själevad finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Själevad. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Själevad. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Själevad så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Själevad så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Själevad så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Själevad. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Själevad har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Själevad

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Själevad har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Själevad. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Själevad du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Själevad kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Själevad om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Själevad. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Själevad som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Hans Åke Winther Management AB
SåguddenGala-Mo Samfällighetsförening
HappstaPatrik Häggblad
SåguddenSolänget Fastighets AB
TravbananP Jonsson Fastigheter AB
KavelvJärvhaga Fastigheter AB
Handelsv. 6Mb Västerhus AB
VästerhusPär Gräv & Bygg I Örnsköldsvik AB
GuldenvSjälevads Biltrafik Holding AB
Hampnäsv


BK Fastigheter i Örnsköldsvik AB
Gottnev. 41
894 31 SJÄLEVAD


Björkuddens Samfällighetsförening
Björkudden 105
894 31 SJÄLEVAD


Botnia Torr-Isblästring
Onsdagsv. 16
894 30 Själevad


Maby Fastigheter AB
Handelsv. 6
894 35 SJÄLEVAD


Nicke & Petras Fastigheter AB
Margaretav. 14
894 30 Själevad


Orfa Fastigheter AB
Dinarv. 6
894 30 Själevad


Samhall AB
Handelsv. 1
894 35 SJÄLEVAD


TL Fastighetsbesiktning AB
Gålnässtrand 12
894 31 SJÄLEVAD


Ö-viks Pump & Miljö AB, ÖPM
Svedjev. 15
894 35 SJÄLEVAD

Annons:

Fastighetsägare i Själevad

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Själevad. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Själevad från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Själevad som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Själevad.

Fastighetsmäklare i Själevad

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Själevad så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Själevad från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Själevad riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Själevad

Själevad är kyrkbyn i Själevads socken i Örnsköldsviks kommun, belägen 6 kilometer väster om Örnsköldsviks stadskärna. Orten är en av de äldsta i nolaskogsområdet.

Yta:
Invånare: , år

Här finns mer information om staden Själevad.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.