Fastighetsbolag som har fastigheter i Överhörnäs

Annons:
I Överhörnäs finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Överhörnäs. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Överhörnäs. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Överhörnäs så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Överhörnäs så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Överhörnäs så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Överhörnäs. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Överhörnäs har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Överhörnäs

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Överhörnäs har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Överhörnäs. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Överhörnäs du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Överhörnäs kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Överhörnäs om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Överhörnäs. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Överhörnäs som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Seijsings Fix, AB
Kasta 232Seijsings Allservice
Kasta 232


Hanson & Co I Örnsköldsvik AB
Vägersta 120
894 93 överhörnäs


Jcj VVS & Fastighetsservice
Hörnäsv. 76
894 40 överhörnäs


Jonsson Objekt Förvaltning
Krossv. 14
894 41 ÖVERHÖRNÄS


Jonssons Kläder
Österbillsjö 117
894 93 överhörnäs


Nyänget-Gärdals Samfällighetsförening
Gärdal 317
894 93 överhörnäs


T M Fastighetsservice
Haffsta 106
894 93 överhörnäs


Tm Ulf Olofsson, AB
Haffsta 106
894 93 överhörnäs


Tungservice i Ö-vik AB
Krossv. 2
894 41 ÖVERHÖRNÄS

Annons:

Fastighetsägare i Överhörnäs

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Överhörnäs. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Överhörnäs från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Överhörnäs som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Överhörnäs.

Fastighetsmäklare i Överhörnäs

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Överhörnäs så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Överhörnäs från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Överhörnäs riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Överhörnäs

Överhörnäs är en tätort i Örnsköldsviks kommun, en mil söder om staden Örnsköldsvik, nära E4:an.

Yta: 238,74 hektar
Invånare: 603, år 2010

Här finns mer information om staden Överhörnäs.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.