Fastighetsbolag som har fastigheter i Örnsköldsvik

Annons:
I Örnsköldsvik finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Örnsköldsvik. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Örnsköldsvik. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Örnsköldsvik så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Örnsköldsvik så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Örnsköldsvik så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Örnsköldsvik. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Örnsköldsvik har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Örnsköldsvik

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Örnsköldsvik har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Örnsköldsvik. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Örnsköldsvik du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Örnsköldsvik kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Örnsköldsvik om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Örnsköldsvik. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Örnsköldsvik som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.

Backmans Fastighets- & Företagsutveckling AB
Storg. 12 A
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


ERA Mäklarbyrå Olsson & Nylander
Nyg. 17 A
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Norrstaden Förvaltnings AB
Örnsköldsg. 4
891 32 örnsköldsvik


Nybergs Fastigheter & Förvaltning AB
Sjög. 1 A
891 60 ÖRNSKÖLDSVIK


Peab
Ångermanlandsg. 28 A
891 38 örnsköldsvik


Riksbyggen
Storg. 49
891 34 örnsköldsvik


Övikshem AB
Sjög. 4 A
891 60 ÖRNSKÖLDSVIK

Annons:

Fastighetsägare i Örnsköldsvik

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Örnsköldsvik. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Örnsköldsvik från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Örnsköldsvik som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Örnsköldsvik.

Fastighetsmäklare i Örnsköldsvik

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Örnsköldsvik så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Örnsköldsvik från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Örnsköldsvik riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Örnsköldsvik

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånare: 28991, år 2010

Här finns mer information om staden Örnsköldsvik.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.