Fastighetsbolag som har fastigheter i Nyland

Annons:
I Nyland finns det 16 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Nyland. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Nyland. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Nyland så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Nyland så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Nyland så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Nyland. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Nyland har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Nyland

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Nyland har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Nyland. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Nyland du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Nyland kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Nyland om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Nyland. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Nyland som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Djupeds Samfällighetsförening
DjupedHälsingsta Samfällighetsförening
Aspby 101Precom KB
Idrottsv. 8Nordanåkers Samfällighetsförening
NordanåkerEds Samfällighetsförening
Sunnanåker 1230Nordanåkers Vägsamfällighet
NordanåkerTjärns Samfällighetsförening
KungsgårdenP E G E I Kramfors, AB
Borgarg


Gersholmens Vägsamfällighet
Gärsholm 204
870 52 Nyland


HB Ödsbackens Fastighet
Templarv. 10
870 52 Nyland


Hamek Industri AB
Marknadsv. 6
870 52 Nyland


Miljö & Huskonsult AB
Strandv. 64
870 52 Nyland


Saltsjöns Vägsamfällighet
Byv. 27
870 52 Nyland


Signalens Samfällighetsförening
Uthyrning Norrland HB
Parkv. 4
870 52 Nyland


Yrjas Fastigheter AB
Mästarg. 7
870 52 Nyland

Annons:

Fastighetsägare i Nyland

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Nyland. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Nyland från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Nyland som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Nyland.

Fastighetsmäklare i Nyland

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Nyland så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Nyland från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Nyland riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Nyland

Nyland är en tätort i Kramfors kommun med cirka 1000 invånare. I Nyland finns två daghem, skola, vårdcentral och apotek samt affärer. Utanför Nyland ligger Lilla Norge, som är en ö uppbyggd av ballast från norska båtar, därav namnet.

Yta: 262,52 hektar
Invånare: 903, år 2010

Här finns mer information om staden Nyland.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.