Fastighetsbolag som har fastigheter i Njurunda

Annons:
I Njurunda finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Njurunda. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Njurunda. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Njurunda så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Njurunda så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Njurunda så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Njurunda. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Njurunda har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Njurunda

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Njurunda har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Njurunda. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Njurunda du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Njurunda kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Njurunda om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Njurunda. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Njurunda som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Friléns Bygg AB
HäljumEnvido AB
VästbovNivren Folkdansgilles Fastighetssektion
Coromantv. 19Myre Centrum 2000 AB
MyreNypro AB
SockenvMitt Måleri i Sundsvall
CoromantvNjurunda Måleri AB
Guldv2bk Förvaltning AB
BjörnKlockarbergets Samfällighetsförening
Lantbrukarev. 4


10 i Sundsvall, AB
Myre 101
862 95 NJURUNDA


C3 - Carlsson & Company HB
Skedlov. 13
862 40 NJURUNDA


Endudo Sundsvall AB
073 - 022 06 01Fläsians Camping & Stugor
Ripv. 4
862 95 NJURUNDA


Galtström Invest
Galtström 165
862 96 Njurunda


Lubbavikens Förvaltnings AB
Lubban 128
862 96 Njurunda


Njurunda Arena AB
Linv. 19
862 41 Njurunda


P. Strömqvist El AB
Ulvberg 133
862 95 NJURUNDA


Sjöbodvikens Fastighets AB
Skatan 192
862 96 Njurunda

Annons:

Fastighetsägare i Njurunda

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Njurunda. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Njurunda från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Njurunda som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Njurunda.

Fastighetsmäklare i Njurunda

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Njurunda så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Njurunda från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Njurunda riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Njurunda

Njurunda socken i Medelpad ingår sedan 1974 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Njurunda distrikt. De fornlämningar som finns inom Njurunda socken är bland annat cirka 135 rösegravar. De ligger främst vid bronsålderns strandlinjer.

Yta: 337 km2
Invånare: 13471, år 2000

Här finns mer information om staden Njurunda.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.