Fastighetsbolag som har fastigheter i Mellansel

Annons:
I Mellansel finns det 3 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Mellansel. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Mellansel. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Mellansel så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Mellansel så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Mellansel så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Mellansel. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Mellansel har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Mellansel

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Mellansel har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Mellansel. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Mellansel du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Mellansel kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Mellansel om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Mellansel. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Mellansel som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Ilmart Fastigheter AB
Utteråv. 27Mellansels Folkhögskola AB
Tingshusg


Sommarkällans SamfällighetsföreningAnnons:

Fastighetsägare i Mellansel

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Mellansel. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Mellansel från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Mellansel som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Mellansel.

Fastighetsmäklare i Mellansel

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Mellansel så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Mellansel från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Mellansel riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Mellansel

Mellansel är en tätort i Ångermanland. Mellansel ligger omkring tre mil nordväst om Örnsköldsvik och invid Anundsjösjön. Orten ligger vid Stambanan genom övre Norrland. Vid Mellansel finns även Mellansels flygplats.

Yta: 232,80 hektar
Invånare: 827, år 2010

Här finns mer information om staden Mellansel.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.