Fastighetsbolag som har fastigheter i Matfors

Annons:
I Matfors finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Matfors. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Matfors. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Matfors så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Matfors så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Matfors så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Matfors. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Matfors har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Matfors

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Matfors har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Matfors. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Matfors du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Matfors kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Matfors om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Matfors. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Matfors som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Back Fordonsteknik
RännöM.E. Blomqvist Invest AB
MunkvAB Solut Förvaltning
Östansjö 134Pehr-Hansgården Fiske- Och Naturupplevelser
Hamre 125Thomas Boman Firma
KampåkernLundevägens Samfällighetsförening
LundeSbl Engineering AB
Ängomsv. 42Posada AB
StorjordenvKjell Eriksson Årsta 1;58
Rännöv. 56HB Hasselbacken I Sundsvall
Storjordenv


Attmar Fastighets AB
Sörböle 107
864 92 MATFORS


Hyalus Fastigheter AB
Vallfartsv. 8
864 33 Matfors


Jonssons Bulkfrakt AB
Rude 186
864 91 Matfors


Lucksta Fastigheter AB
Lindv. 19
864 92 MATFORS


Nison Husagent AB
Lönegrensv. 3
864 33 Matfors


Norrfjolsta Samfällighetsförening
Norrfjolsta 134
864 92 MATFORS


Söromsjövägens Samfällighetsförening
Norrböle 4561
864 92 MATFORS


Vitakor AB
Specksta 105
864 91 Matfors

Annons:

Fastighetsägare i Matfors

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Matfors. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Matfors från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Matfors som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Matfors.

Fastighetsmäklare i Matfors

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Matfors så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Matfors från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Matfors riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Matfors

Matfors är en tätort i Sundsvalls kommun i Medelpad. Orten är belägen cirka 15 km väster om Sundsvall och ligger alldeles söder om tätorten Vattjom med Europaväg 14 (E 14) däremellan. Matfors har företag som sysslar med bland annat medicinsk-teknisk produktion. Vidare finns småföretag med service och verkstadsinriktning.

Yta: 324,72 hektar
Invånare: 3201, år 2010

Här finns mer information om staden Matfors.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.