Fastighetsbolag som har fastigheter i Ljustorp

Annons:
I Ljustorp finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ljustorp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ljustorp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ljustorp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ljustorp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ljustorp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ljustorp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ljustorp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ljustorp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ljustorp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ljustorp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ljustorp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ljustorp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ljustorp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ljustorp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ljustorp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Bymacken Ljustorp Ekonomisk Förening
Öppom 110Höglandsvägens Samfällighetsförening
Högland


Ljustorps Bygdegård Ek för
Öppom 110
861 93 Ljustorp


Ljustorps Idrottsförening
Mellberg 149
861 93 Ljustorp


Tuna-Jällvik Samfällighetsförening
Tuna 128
861 93 Ljustorp

Annons:

Fastighetsägare i Ljustorp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ljustorp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ljustorp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ljustorp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ljustorp.

Fastighetsmäklare i Ljustorp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ljustorp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ljustorp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ljustorp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ljustorp

Ljustorp är kyrkbyn i Ljustorps socken och en småort i Timrå kommun, cirka 1,5 mil från Sundsvall-Timrå Airport och cirka 2 mil från Timrå tätort.

Yta: 66 hektar
Invånare: 185, år 2010

Här finns mer information om staden Ljustorp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.