Fastighetsbolag som har fastigheter i Ljungaverk

Annons:
I Ljungaverk finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ljungaverk. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ljungaverk. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ljungaverk så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ljungaverk så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ljungaverk så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ljungaverk. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ljungaverk har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ljungaverk

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ljungaverk har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ljungaverk. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ljungaverk du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ljungaverk kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ljungaverk om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ljungaverk. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ljungaverk som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Ljungaverks Anställdas Försäkringsförening
Småbodarnas Samfällighetsförening
Paradisets Samfällighetsförening
JohannisbergHem & Fastighet Service I Ljungaverk AB
Folkets Husv. 38Ljungafors Fastigheter AB
Folkets Husv. 36Dahlströms På Norrgården AB
KaskoHåkki
Industriområdet


Borråsens Samfällighetsförening
Hjelm Invest HB
Ängsv. 23
840 10 Ljungaverk


Ljungaverks Vägförening
Hussborgsv. 23
840 10 Ljungaverk

Annons:

Fastighetsägare i Ljungaverk

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ljungaverk. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ljungaverk från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ljungaverk som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ljungaverk.

Fastighetsmäklare i Ljungaverk

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ljungaverk så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ljungaverk från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ljungaverk riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ljungaverk

Ljungaverk är en tätort i Ljungans dalgång, i Ånge kommun, Medelpad. Ljungaverk räknades under många år som en av de stora bruksorterna inom svensk kemisk industri då företaget KemaNobel hade en salpeterfabrik (Ljunga salpeter) på orten.

Yta: 283,05 hektar
Invånare: 885, år 2010

Här finns mer information om staden Ljungaverk.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.