Fastighetsbolag som har fastigheter i Liden

Annons:
I Liden finns det 16 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Liden. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Liden. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Liden så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Liden så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Liden så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Liden. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Liden har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Liden

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Liden har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Liden. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Liden du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Liden kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Liden om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Liden. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Liden som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Lidens Blomsterfond
Klockar Eriks v. 2Fmb Entreprenad
DackeÅsenvägens Samfällighetsförening
åsenNorra Vike Samfällighetsförening
AnundgårdZille Collection&Liden AB
LidenvRännbergsvägens Samfällighetsförenin
Sillre 2147Bra Boende I Liden, AB
Husåsv. 21 AÖsterflygge Samfällighetsförening
Klockar Eriks v. 4Transformer L H Wästfelt AB
Husåsv. 60Thomas Sjölund
åsen


Anundgårds Handel HB
Anundgård 180
860 41 LIDEN


Järkvissle Samfällighetsförening
Järkvissle 2253
860 41 LIDEN


Järkvissleallmänningens Samfällighetsförening
Järkvissle 2227
860 41 LIDEN


Källmyrvägens Vägsamfällighet
Sunnås 114
860 41 LIDEN


Träs- och Skarpmyrarnas Samfäl.Fören
Järkvissle 2285
860 41 LIDEN


Wiklunds Fastighetsinvest AB
Anundgård 148
860 41 LIDEN

Annons:

Fastighetsägare i Liden

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Liden. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Liden från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Liden som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Liden.

Fastighetsmäklare i Liden

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Liden så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Liden från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Liden riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Liden

Liden är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Lidens socken belägen cirka 45 kilometer nordväst om Sundsvall, vid Indalsälven.

Yta: 64,78 hektar
Invånare: 254, år 2010

Här finns mer information om staden Liden.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.