Fastighetsbolag som har fastigheter i Långviksmon

Annons:
I Långviksmon finns det 3 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Långviksmon. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Långviksmon. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Långviksmon så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Långviksmon så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Långviksmon så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Långviksmon. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Långviksmon har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Långviksmon

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Långviksmon har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Långviksmon. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Långviksmon du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Långviksmon kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Långviksmon om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Långviksmon. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Långviksmon som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.

Företagsutveckling Långviksmon AB
Lomv. 2
890 51 LÅNGVIKSMON


Stegbo Fritid, AB
Örnv. 37
890 51 LÅNGVIKSMON


Xfem Egendom AB
Hemling 432 B
890 51 LÅNGVIKSMON

Annons:

Fastighetsägare i Långviksmon

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Långviksmon. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Långviksmon från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Långviksmon som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Långviksmon.

Fastighetsmäklare i Långviksmon

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Långviksmon så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Långviksmon från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Långviksmon riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Långviksmon

Långviksmon är en tätort i Örnsköldsviks kommun beläget längs Norra stambanan cirka 50 km norr om Örnsköldsvik. Vid järnvägslinjen låg hållplatsen Långviksmon.

Yta: 63,83 hektar
Invånare: 221, år 2010

Här finns mer information om staden Långviksmon.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.