Fastighetsbolag som har fastigheter i Långsele

Annons:
I Långsele finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Långsele. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Långsele. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Långsele så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Långsele så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Långsele så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Långsele. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Långsele har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Långsele

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Långsele har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Långsele. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Långsele du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Långsele kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Långsele om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Långsele. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Långsele som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Kuben I Långsele AB
IdrottsvBill Oskar Ring
Nyland


Berg Invest I Långsele AB
Stationsg. 1
882 30 LÅNGSELE


Christina & Dave Persson Fastighetsförvaltning
Erstav. 9
882 30 LÅNGSELE


M&Y Fastigheter AB
Hantverksg. 9
882 40 Långsele


Maskinkonsult Lt AB
Bruksv. 5
882 91 Långsele


Roger Granlunds Fastigheter AB
Hamre- 112
882 91 Långsele

Annons:

Fastighetsägare i Långsele

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Långsele. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Långsele från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Långsele som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Långsele.

Fastighetsmäklare i Långsele

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Långsele så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Långsele från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Långsele riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Långsele

Långsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Långsele socken, belägen cirka 10 km väster om Sollefteå. Bromsbandsfabriken var länge en av de största arbetsgivarna på orten.

Yta: 244,91 hektar
Invånare: 1584, år 2010

Här finns mer information om staden Långsele.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.