Fastighetsbolag som har fastigheter i Junsele

Annons:
I Junsele finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Junsele. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Junsele. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Junsele så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Junsele så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Junsele så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Junsele. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Junsele har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Junsele

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Junsele har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Junsele. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Junsele du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Junsele kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Junsele om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Junsele. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Junsele som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Palmén, Jan
Koloniv. 10Bölen 161
BölenFröet I Junsele AB
Svanströmsv. 5J Palmén Elektro AB
Koloniv


Däckonomen i Junsele
Hantverksv. 4
880 37 Junsele


Junsele B&B AB
Köpmang. 37
880 37 Junsele


Kl Consulting
Gulsele 202
880 37 Junsele


Konsult Resurs Sverige AB
Gärdsele 105
880 37 Junsele


Seek Rental Junsele AB
Köpmang. 8
880 37 Junsele

Annons:

Fastighetsägare i Junsele

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Junsele. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Junsele från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Junsele som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Junsele.

Fastighetsmäklare i Junsele

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Junsele så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Junsele från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Junsele riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Junsele

Junsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Junsele socken. Länsväg 346 börjar i Junsele och går mot nordväst till Hoting. Riksväg 90 passerar genom orten från Sollefteå mot Åsele.

Yta: 250,95 hektar
Invånare: 895, år 2010

Här finns mer information om staden Junsele.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.