Fastighetsbolag som har fastigheter i Järved

Annons:
I Järved finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Järved. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Järved. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Järved så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Järved så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Järved så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Järved. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Järved har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Järved

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Järved har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Järved. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Järved du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Järved kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Järved om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Järved. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Järved som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Åsroda AB
Snickarv. 6 DBengt Dahlgren Linköping AB
Frisörv. 26Jaara Konsult AB
Bergsprängarv. 27Pappersgrossisten Skellefteå AB
Frisörv. 26Kontorsvaruhuset Terminalen AB
Frisörv. 26Westermarks Holding AB
Montörsv


Kto Fastighet I Luleå AB
Frisörv. 26
891 77 Järved


Lindthel Invest AB
Frisörv. 26
891 77 Järved


Tin Fastighets AB
Frisörv. 26
891 77 Järved

Annons:

Fastighetsägare i Järved

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Järved. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Järved från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Järved som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Järved.

Fastighetsmäklare i Järved

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Järved så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Järved från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Järved riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Järved

Järved är ett samhälle inom tätorten Örnsköldsvik beläget tre kilometer öster om centrum. I Järved finns bland annat Järveds IF som fostrat många hockeytalanger genom åren, såsom Markus Näslund, Daniel Sedin, Henrik Sedin och Hans Jonsson.

Yta:
Invånare: , år

Här finns mer information om staden Järved.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.