Fastighetsbolag som har fastigheter i Indal

Annons:
I Indal finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Indal. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Indal. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Indal så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Indal så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Indal så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Indal. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Indal har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Indal

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Indal har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Indal. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Indal du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Indal kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Indal om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Indal. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Indal som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Bjässjövägens Samfällighetsförening
HärevBr. Hagman Fastighets AB
östanskär


Arklo Vägsamfällighet
Brännåsvägens Vägförening
Kårsta 123
860 40 Indal


Indals Kyrkbys Vägsamfällighet
Harvom 110
860 40 Indal


Jakobssons Tak och Fastigheter AB
Ljusstakev. 32
860 40 Indal


Östlonings Samfällighetsförening
Östloning 144
860 40 Indal

Annons:

Fastighetsägare i Indal

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Indal. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Indal från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Indal som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Indal.

Fastighetsmäklare i Indal

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Indal så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Indal från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Indal riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Indal

Indal är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Indals socken. Den ligger vid Indalsälven, cira 25 km nordväst om Sundsvall.

Yta: 92,99 hektar
Invånare: 661, år 2010

Här finns mer information om staden Indal.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.