Fastighetsbolag som har fastigheter i Husum

Annons:
I Husum finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Husum. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Husum. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Husum så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Husum så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Husum så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Husum. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Husum har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västernorrland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Husum

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Husum har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Husum. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Husum du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Husum kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Husum om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Husum. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Husum som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västernorrland.


Runo & Raymond Westman AB
IndustrivLeif Sundström
Dombäcksöv


Nss Real Estate AB
Blåsåsen 5 A
896 31 HUSUM


Nss Real Estate Hörnett AB
Blåsåsen 5 A
896 31 HUSUM


P Jonssons Elservice
Sörflärke 201
896 91 HUSUM


Proorto Partners AB
Industriv. 20
896 32 Husum


Turtle Invest AB
Gruvv. 14
896 32 Husum

Annons:

Fastighetsägare i Husum

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Husum. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Husum från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Husum som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Husum.

Fastighetsmäklare i Husum

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Husum så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Husum från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Husum riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Husum

Husum är en tätort i Örnsköldsviks kommun, Ångermanland i Västernorrlands län, belägen vid Gideälvens och Husåns mynningar i Bottenhavet, omkring 25 km nordöst om Örnsköldsvik. Det nuvarande industrisamhället växte fram omkring Husums sågverk som var i drift 1787–1909.

Yta: 399,06 hektar
Invånare: 1647, år 2010

Här finns mer information om staden Husum.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.